DE KUNST VAN VERZORGING DOOR PHYTOMER

Met onze deskundigheid op het gebied van spa's sinds 50 jaar creëren wij premium behandelingen waarbij resultaten op wonderbaarlijke wijze met elkaar gecombineerd worden.
Iedere product van Phytomer biedt een reis aan de zintuigen, met delicate texturen, frisse en subtiele parfums en omhullende massages.
Als een energie gevende adempauze.

Phytomer welzijnsverzorgingen

WELZIJN

Phytomer biedt een holistische behandeling, van top tot teen, voor een eindeloos weldadig gevoel. Onze behandelingen worden 100% handmatig verricht, zonder apparatuur, want wij zijn ervan overtuigd dat alleen de handen spanningen kunnen wegnemen, de schoonheid kunnen sublimeren, en de huid kunnen doen opleven. De PHYTOMER-professionals zijn opgeleid in nieuwe, zeer doeltreffende handtechnieken, die fijn zijn om te geven én te krijgen.

Phytomer spabehandelingen

VOOR EEN MAXIMALE SCHOONHEID EN NIEUWE ENERGIE

Onze exclusieve massagetechnieken vormen het middelpunt van onze behandelingen. Deze worden gecombineerd met de werkzaamheid van natuurlijke premium producten om aan de schoonheidsverwachtingen te voldoen, zonder daarbij de ontspanning te vergeten.

ONS VERZORGINGSOVERZICHT

Deskundige gelaatsbehandelingen, uiterst efficiënte afslankende behandelingen en wellness massages zeer ontspannend… Met ca. 20 uitzonderlijke protocollen biedt het overzicht van Phytomer voor elk wat wils, met altijd voorrang voor nieuwe energie en uitstekende prestaties.

Phytomer algues