EEN FAMILIEBEDRIJF

Phytomer de geschiedenis van 3 generaties gepassioneerde mannen en vrouwen die de zelfde droom najagen: de huid de weldaden van de zee bieden, aan de hand van natuurlijke behandelingen die in de mooiste spa's worden toegepast.
Sinds de oprichting van Phytomer in 1972 leven wij zo dicht mogelijk bij de zee en zijn fascinerende rijkdommen: onze maatschappelijke zetel bevindt zich in Bretagne, aan de westkust van Frankrijk en wij vervaardigen al onze producten in onze Laboratoria in de baai van de Mont Saint-Michel.

Phytomer Antoine Gédouin CEO

Antoine Gédouin

CEO

Mathilde Gédouin-Lagarde

Algemeen Adjunct-Directrice

Phytomer Mathilde Gédouin-Lagarde Algemeen Adjunct-Directrice
Phytomer Jean Gédouin Oprichter

Jean Gédouin

Oprichter

MADE IN FRANCE

Wij creëren in Frankrijk hoogwaardige natuurlijke producten die de huid en het milieu respecteren. In onze geavanceerde Laboratoria produceren wij zelf onze eigen ingrediënten uit de zee en vervaardigen wij onze producten, volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen wereldwijd.

Phytomer Made in France

De PHYTOMER-onderzoekers zijn de eersten ter wereld die zich toeleggen op het nabootsen van de zee in een laboratorium, om haar weldaad op de huid te optimaliseren. Zij creëren milieuvriendelijke premium formules waarbij iedere stap beheerst wordt: van de ontdekking van het actieve bestanddeel tot de vervaardiging van het eindproduct. ”

Antoine Gédouin

CEO van PHYTOMER

Phytomer oogst van zeewier

IEDERE STAP VAN DE VERVAARDIGING IS GROEN

Wij bedrijven geïntegreerde cosmetica, waarbij lokale ingrediënten die met respect voor de zee en voor de producenten bewerkt zijn, onze voorkeur hebben.
Tijdens elke productiefase ontwikkelen wij methodes die slechts een beperkte impact op het milieu hebben.
Als pionier in de verantwoorde teelt van zeewier en kustplanten heeft PHYTOMER in 2021 de MVO-certificering Ecovadis Gold ontvangen, het bewijs van de uitmuntendheid van zijn milieuvriendelijke aanpak.

SCHOONHEID DOOR DE ZEE

Sinds bijna 50 jaar transformeert PHYOTOMER de zee in gelaatsverzorging die de schoonheid van mannen en vrouwen beter onthult.
Een authentieke, natuurlijke en sprankelende schoonheid.