Phytomer natuurlijke cosmetica

KWALITEITS- EN MVO-CERTIFICERINGEN

Met betrekking tot het oogsten van zeewier volgt Phytomer een strenge procedure ter bescherming van de natuurlijke rijkdommen uit zee en de exploitatie hiervan.
We kiezen zeer nauwkeurig de teeltlocatie binnen NATURA 2000 gebieden (water dat regelmatig gecontroleerd wordt en niet vervuild is).

PHYTOMER NATURA 2000

Sinds 2012 is PHYTOMER een van de eerste cosmeticabedrijven dat erkend werd om zijn goede vervaardigingspraktijken. Een zeer strenge controle tijdens iedere fase van het productieproces waarborgt de uitstekende kwaliteit en traceerbaarheid van onze producten. Dankzij de actieve werkstoffen uit zee, afkomstig uit ons eigen onderzoek, unieke formules en een eigen productievestiging, beheersen wij het volledige fabricageproces van onze producten, vanaf de grondstoffen tot het eindproduct.

PHYTOMER ISO 22716

In 2021 heeft Phytomer het ECOVADIS GOLD certificaat ontvangen waarin wordt verklaard dat het bedrijf uitmuntend presteert op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), dit betreft onder meer zaken als milieu, arbeidsnormen, mensenrechten, bedrijfsethiek en verantwoord inkopen.
De GOLD-status plaatst PHYTOMER bij de 5% best beoordeelde bedrijven door ECOVADIS.

PHYTOMER ECOVADIS GOLD

MECENAAT VOOR DE ZEE

Wij zijn partner van TIME FOR THE OCEAN, een stichting die artistieke evenementen organiseert om zo veel mogelijk mensen bewust te maken van de urgentie de oceanen te beschermen. In dit kader steunen wij SEA ART, een documentaireserie van Maud Baignères, die uitnodigt tot verwondering en betrokkenheid voor de zee, aan de hand van boeiende films waarin artiesten die een nauwe band met de oceaan hebben, te zien zijn.

Jason DeCaires Taylor

Jason DeCaires Taylor

Julie Gautier

Julie Gautier

Fabrice Hyber

Fabrice Hyber

ONZE VERTROUWENSPARTNER

Bij PHYTOMER,
Geloven we in de zee en in de oneindige kracht van haar ingrediënten.
We geloven dat haar gulle gaven gerespecteerd moeten worden.
Geloven we in het recht mooi te zijn, in het belang goed voor onze huid te zorgen.
Geloven we in de betrouwbaarheid van cosmetica.
Geloven we dat werkzaamheid en veiligheid hand in hand moeten gaan.
Dat kwaliteit eisen een plicht is.
Dat plezier alleen bestaat als er sprake is van respect en vertrouwen.
En omdat we geloven, creëren we
Voor uw huid en voor al die mensen die van verzorging hun werk gemaakt hebben.

DE VIDEO AFSPELEN